Jalostusarvostelu ja työajokurssi Jokimaalla 14.-15.10.2017

Mikäli mielessäsi on oman hevosen jalostusarvostelu työpuolelle tai haluat oppia valjastusta ja työajoa tai kehittää hevosmiestaitojasi, olet tervetullut kurssille!

Paikka: Jokimaan raviradan varikkoalue (Jokimaankuja 7, 15700 Lahti) 

Aika: 14.-15.10.2017 klo 10.00 alkaen 

Kurssin tavoite: Kahden päivän kurssi antaa valmiudet työhevossuunnan jalostusarvosteluun osallistumiselle. Kurssilta saa myös hyvät ohjeet valjastukseen, varusteiden sovitukseen sekä erilaisiin ajopeleihin.  Kurssille osallistumiseen ei vaadita aiempaa työhevoskokemusta.

Kurssin kouluttajat: Kurssin kouluttajina/vetäjinä toimivat mm. Terttu Peltonen, Outi Ruottinen, Niilo Juselius ja työhevosharrastajien kokeneet jäsenet.

Omat hevoset: Sunnuntaina mukaan otetaan kurssilaisten omia hevosia, joiden tulee olla jo ajoille opetettuja sekä vähintään 3-vuotiaita. Olisi myös suotavaa, että muut kurssilaiset voivaa ajaa näillä hevosilla.

Kurssin järjestäjän puolesta paikalla on opetushevosia, joten kurssille voi tulla hyvin harjoittelemaan ilman hevostakin.

Länkimestari Vilho Vartiamäki on paikalla sunnuntaina. Mikäli haluat teettää hevosellesi mittatilauslänget, niin mittojen ottaminen onnistuu. Ilmoita tarpeesta ilmoittautumisen yhteydessä.

Alustava ohjelma 

Lauantai 14.10.2017 

Tutustutaan työhevosten jalostusohjesääntöön ja arvosteluperusteisiin. Keskustellaan työhevosen valmentamisesta sekä valmistamisesta jalostusarvosteluun. Tutustutaan jalostusarvosteluun tehtäviin käytännössä kurssin järjestäjän hevosilla.

Sunnuntai 15.10.2017

Opetellaan työvaljastuksia sekä harjoitellaan työajoa erilaisissa tilanteissa. Kurssilla voi harjoitella erilaisia valjastuksia, luokki- ja tamppivaljastusta sekä kokeilla hevosten ajamista lavakärryillä, koppakärryillä sekä reellä ja juontolaitteella erilaisia tehtäviä harjoitellen. Järjestäjän puolesta paikalla on valjaita ja länkiä, jos hevosilla ei ole omia varusteita. Kurssilaiset harjoittelevat jalostusarvosteluun kuuluvia tehtäviä.

Kurssimaksut:

Kahdelta päivältä 70 €/henkilö (Työhevosharrastajien jäsenille 65 €). Yhden päivän kurssimaksu on 40 € (Työhevosharrastajien jäsenille 35 €).

Hevosen osallistumismaksu on 10 €. Hevosille on varattu kurssipäiväksi karsinalliset valjastuskatokset. Tarvittaessa hevonen voi yöpyä radan valjastuskatoksen karsinassa (omalla vastuulla).  

Maksu sisältää aamukahvit, keittolounaan ja iltapäiväkahvit, opetuksen sekä aikuisten ryhmätapaturmavakuutuksen. Huom! Alle 18-vuotiaiden osalta tulee itse huolehtia vakuutusturvasta. Kurssimaksu maksetaan etukäteen ilmoittautuneille myöhemmin annettavan ohjeistuksen mukaisesti.

Ilmoittaudu kurssille!

Ilmoittaudu kurssille täyttämällä alla oleva lomake. Kurssille osallistuminen vahvistetaan erikseen ilmoittamaasi sähköpostiin ja samassa yhteydessä saat ohjeet kurssimaksun suorittamista.

Huomaathan, että mikäli haluat teettää mittatilauslänget hevosellesi nämä laskuttaa länkimestari Viljo Vartiamäki hinnastonsa mukaisesti.

Tervetuloa mukaan!

Mainokset
Kategoria(t): Ajankohtaista, Kurssit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s