Hevosmetsätyökurssi Joensuussa 7.-8.4.2018

Työhevosharrastajat järjestää kaksipäiväisen hevosmetsätyökurssin Revonkylässä Joensuussa 7.-8.4.2018. Kurssi alkaa lauantaina klo 10.00, kurssiin kuuluva aamiainen alkaen klo 9.00.

Kurssilla opetellaan työvaljastusta ja puun korjuuta hevosvetoisesti. Lauantaipäivänä perehdytään valjastuksen saloihin ja opetella kuormantekoa, – purkua ja ohjastusta maastossa. Kurssilaisten lähtötaso huomioiden on mahdollista jakaantua tasoryhmiin. Lauantai-iltana tehdään työhevosvarusteisiin liittyviä puhdetöitä. Sunnuntaina jatketaan käytännön harjoitteita.

Kurssin vetäjinä toimivat Työhevosharrastajien puolesta Eino Leikas, Matti Makkonen ja Seppo Kröger. Mukana on myös paikallisia hevosmiehiä ja – naisia. Hevoset ovat paikalla järjestävän tahon puolesta.

Kurssimaksu on 85 € / 2 päivää / henkilö (Työhevosharrastajien jäsenille 75 €). Kurssimaksu sisältää opetuksen, majoituksen (la-su), aamupalan molempina kurssipäivinä, lauantaipäivän nuotioeväät ja päivällisen, sunnuntain lounasruoan ja aikuisten tapaturmavakuutuksen. Kurssimaksut maksetaan ilmoittautuneille myöhemmin annettavan ohjeen mukaisesti.

Majoittuminen kurssipaikalle on mahdollista. Kyseessä on ns. siskonpetityyppinen majoitus, joka edellyttää omien liinavaatteiden tai makuupussin mukaan ottamista. Majoittuminen on mahdollista jo perjantaista alkaen. Kerro ilmoittautumisen lisätietoja -kohdassa, jos haluat majoittua kurssipaikalle. Lähimmät hotellit ja muut viralliset majoituskohteet sijaitsevat Ilomantsissa ja Joensuussa.

Ilmoittautuminen vain alla olevan lomakkeen kautta.
Ilmoittautuneille lähetetään myöhemmin sähköpostilla tietoa kurssin tarkemmasta ohjelmasta, järjestelyistä ja aikataulusta.

Kurssimainos tulostettavana pdf:nä.

Lisätietoja
Tuija Lauronen puh. 040 861 6373 tai mohkonmanta@luukku.com
Eino Leikas puh. 040 759 6670

Tervetuloa Revonkylään!

]

 

Mainokset
Kategoria(t): Ajankohtaista, Kurssit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.