Myynnissä Percheron ori

Myyntiin työtilanteiden muutosten takia täysin hevosesta riippumattomista syistä oikea kultakimpale Percheron ori Hercules (Darius Clos Marteau, s.3.5.13)

Hercules on vajaa 5 vuotias poika (tuotu ranskasta elokuussa -14, suoraan kasvattajalta). Luonteeltaan hän on oikein kuuliainen ja miellyttämisen haluinen, seurallinen, hyvä tahtoinen ja työntekoa rakastava huumori veikko 😀 Ruunaamista ei ole meillä katsottu tarpeelliseksi, koska toimii orina hyvin ja on järkevä. Korkeutta tällä hetkellä noin 160cm, ei ole siis virallinen ja varmasti kasvaa vielä.

Herculeksen selässä on käyty, juoksutettu (myös kahdella liinalla), reenattu  kärryillä ajoa, vedetty lanaa jne jne. Kaikki sujuu oikein mallikkaasti vaikka ei vielä täysin haka olekkaan, helppo siis viedä eteenpäin oman maun mukaan. Käsiteltävyys säilyy riimun ja narun kanssa, vaikka välipäiviä olisikin. Hercules asustelee tallissa tamman kanssa kaksin, ja tarhaa ruuna ponin kanssa tammojen vieressä, pysyy sähköttömissä tarhoissa ja langoissa eikä jää huutelee perään vaikka jäisi yksin. Koppiin menee hienosti, vuolut onnistuu hyvin (ollut meillä kengättä), käsiteltävyys kaikinpuolin hyvä. Ensisijaisesti toiveena, että pääsisi työkäyttöön ja kotiin jossa pääsee tekemään. Kerron mielelläni hevosesta lisää, sillä varmasti jäi paljon kertomatta.

Hp 3800e. Hyvä koti hintaa tärkeämpi, sillä nuorelle hevoselle ei ole reilua etten pysty enää tarjoamaan säännöllistä liikutusta, vaikka päätös on vaikea, se on oikea hevoselle. Varusteita voin myydä mukaan erikseen, löytyy länkkäri penkkejä, loimia, teetettyjä suitsia ja riimuja, kärryjä, valjaita jne. Kuvia ja videoita saatavilla paljon.

Hevonen asustelee Hämeenlinnan läheisyydessä. En varmasti kaikkia yhteydenottoja huomaa niin laitathan viestiä jos olet yrittänyt tavoittaa, niin soitan kyllä takaisin.

Aikuisten yhteydenotot numeroon
0505011071/ Jaana
0451091144/ Vilma

Mainokset
Kategoria(t): Ilmoitukset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.