Myydään Eestin raskas vetohevonen

Oman elämäntilanteen muuttuessa työajoon ja monipuoliseen ratsastukseen soveltuva 9-vuotias tamma. Tuotu Virosta, DNA-testi tehty ja pääkantakirjassa Suomessa. Virossa ollessa on opetettu ajolle. Ratsastettu ja paljon käsitelty. Tamma tarvitsisi enemmän virikkeellistä toimintaa ja olisi hienoa, että pääsisi työhommiin. Soveltuu myös erinomaisesti siitokseen.

Hoidettu ja ollut terve, voi tarhata sekalaumassa. Kiltti ja nöyrä, luonteeltaan hyvinkin sosiaalinen ja ihmiseen kiintyvä kun alkaa luottamaan. Reipas joten ei kokemattoman käsiin. Hoitotoimenpiteissä antaa lastenkin puuhata rauhassa. Hyvä kuljettaa ja lastata, trailerissa ja hevosautossa. Tällä hetkellä on pullukka koska en voi tarjota riittävästi aktiviteettia. Hieman läheisriippuvainen joten ei lähde ainoaksi hevoseksi vaan tarvitsee hevoskaveria. Ratsastaessa maastossa menee minne tahansa kaverin kanssa, yksin vaatii jämäkkyyttä ihmiseltä.

Myydään loppuelämänkotiin jossa on aikaa harrastaa ja halua tutustua rotuun.

Hinta 2600€ sis. satula, suitset ja loimet sekä hoitotarvikkeet.

Yhteydenotot alkuun sähköpostitse auringonsateita@gmail.com

Mainokset
Kategoria(t): Ilmoitukset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s