Myynnissä sh-tamma

Myydään 6-vuotias sh-tamma Impikulta. Ajettu (ei kilpaa, ei ole vauhteja) ja ratsastettu (käynti ja ravi toistaiseksi, hyvä kolmitahtinen laukka löytyy), toimii kummassakin moitteetta. Kaasu, jarrut ja ratti löytyy ja toimii, herkkäsuinen. Kiltti ja rakastaa rapsutuksia. Sen verran vekkuli, että tekee vain sen mitä pyydetään. Pilkettä silmäkulmassa ja mielipiteitä asioista, hyvässä mielessä. Ei ”ferrari” missään lajissa, kuitenkin, mitä enemmän kehut sitä enemmän se yrittää. Säkä noin 165cm ja jytäkkä.

Hoitotoimenpiteet, kengitys, lastaus sujuu. Ainut mistä ei pidä, on rokottaminen. Läheisriippuvainen sen verran, että jää hirnumaan ja alkuun steppaamaan yksin jäädessään. Tyytyy kuitenkin jäämään yksinkin ja pysyy sähkölangoissa. Lenkille lähtee yksinään. Ei pelkää autoja. Kaviorustoluutumat, ei haittaa käyttöä. Ei kesäihottumaa. Tehokas rehunkäyttäjä.

Myydään vain monipuoliseen käyttöön, on nimenomaan monitoimipollena parhaimmillaan ja onnellinen. Ei ainoaksi hevoseksi, ei ratsastuskouluun eikä kiertoon. Ei ylläpitoa eikä koeaikaa. Tämä myynnissä vain koska omistaja hurahtanut ravihommiinhttps://z-m-static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f29/1.5/16/1f602.png

Kuopio.

H. alle 5te.

Lisätiedot yv. tai 0407655824/Päivi

Mainokset
Kategoria(t): Ilmoitukset, Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.