Jäsentapaaminen Nivalassa 13.7.2018

Nivalassa järjestetään 13.07.2019 suomenhevosten valtakunnalliset Työmestaruuskilpailut.  Aluekerhomme on mukana tapahtumassa ja aiempien vuosien tapaan kerhon teltalla järjestetään mm. voittajaveikkaus ja pidetään yllä on-line tulospalvelua. Kerhon toiminnasta kerromme halukkaille ja tuotteita on myynnissä. Nivalan työmestaruuskilpailujen yhteydessä järjestetään Työhevosharrastajien jäsentapaaminen.

IMG_2256

Ori Isäntä ja Pentti Sarja vetokokeessa vuoden 2016 työmestaruuskilpailussa

Kerho on varannut Nivalasta Pyssymäen leirikeskuksen, jossa majoittuminen on mahdollista perjantaista sunnuntaihin ja jäsentapaaminen järjestetään työmestaruuskilpailun jälkeen lauantaina.

Jäsentapaamisen yhteydessä lauantai-iltana Työhevosharrastajat tarjoaa iltapalaa ja saunamakkarat ja teetä ja kahvia keitellään porukalla aina tarpeen mukaan. Muut ateriatarpeet ja juomat on oltava omasta takaa. Mukaan on otettava omat petivaatteet ja saunavarusteet. Leirikeskuksen pihalla voi majoittua myös asuntoautoissa tai teltoissa. Sisätiloissa on sänkymajoituspaikka 28:lle nopeimmalle! Lisäksi on mahdollisuus nukkua patjoilla lattialla. Ilmoittautuneille lähetämme myöhemmin vielä tarkempaa tietoa.

Majoitus Pyssymäessä maksaa 10 € yö/henkilö.

Ilmottaudu tästä 

Pyydämme ilmoittautumaan jäsentapaamiseen ja mahdolliseen majoitukseen viimeistään tiistaina 09.07.2019 nettisivuillamme yo. lomakkeen kautta tai puhelimella mieluiten tekstiviestinä Leena Sihvolle, p. 044 – 2575 402.

HUOM! Kerro tekstiviesti ilmoittautumisen yhteydessä seuraavat tiedot: osallistujien nimet, sähköpostiosoite ja puhelinnumero, osallistutko vain jäsentapaamiseen vai majoitutko pe-la ja/tai la-su sekä mahdolliset erityisruokavaliot Jäsenen mukana voi tulla myös henkilö, joka ei ole kerhon jäsen.

Kategoria(t): Ajankohtaista, Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.