HEVOSMETSÄAJOKURSSI JOROISISSA 21.03.2020

HUOM! Kurssi on jouduttu perumaan sääolosuhteiden vuoksi. 

Tervetuloa hevosmetsäajokurssille Joroisiin lauantaina 21.03.2020 kello 9.00 – 16.00! Kurssikohde on yksityinen suojelualue, josta kaadettava puutavara ajetaan pois hevosilla. Kurssilla opetellaan myös perinteistä työvaljastusta.

Kurssin opettajina toimivat mm. Esko Kauppinen, Eino Leikas ja Matti Makkonen Työhevosharrasta-jista sekä Susanna Lahdensalo Metsähallituksesta.

Kurssihevoset ovat paikalla järjestäjän puolesta.

Kurssipäivän hinta on 45 € (Työhevosharrastajien jäsenille 40 €). Maksu sisältää opetuksen, ateriat ja aikuisten ryhmätapaturmavakuutuksen. Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu Työhevosharrastajien nettisivuilla olevalla lomakkeella viimeistään perjantaina 13.03.2020 https://forms.gle/p8h6QtHhcBw7qfUP7

Ilmoittautuneille lähetetään myöhemmin kurssipaikasta ja järjestelyistä tarkemmat tiedot.Kurssi_ilmoituskuva Joroinen 2020

 

Suunnitelman kurssikohteena olevalle luonnonhoitohakkuulle on laatinut Metsähallitus. Maanomistaja on suojellut kohteen Etelä-Suomen metsien monimuotoisuusohjelman METSOn kautta. METSO on yksityisille metsänomistajille suunnattu vapaaehtoinen korvausta vastaan tehtävä suojelu www.metsonpolku.fi Osa Joroisten suojelualueesta on entistä talousmetsää, tiheää istutuskuusikkoa lehtomaisella kankaalla. Hoitohakkuussa poistetaan kuusia vähälukuisten lehtipuiden ympäriltä. Lehtipuut, erityisesti monimuotoisuudelle tärkeät haavat saavat tilaa ja pohjakerroksen lehtolajisto elpyy valon määrän lisääntyessä.

Kategoria(t): Kurssit, Tapahtumat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.