Työhevosharrastajien ja Luken joukkue osallistui Hevoskynnön kilpailuihin Eurajoella 11.9.2021

Hevoskyntökisojen avoimessa luokassa Työhevosharrastajien ja Luonnonvarakeskuksen eli LUKE:n yhteinen joukkue opetti tänä vuonna uuden työhevosen kynnön saloihin.

Voiton Viivi joukkueen hevosena

Hieno I-palkinnon työtamma Voiton Viivi (om. Marika Hemgård), oppi perjantaina harjoituksissa kyntämään ja lauantaina kisa meni ensikertalaiselta todella hienosti.

Viivi on osallistunut neljä kertaa Valtakunnallisiin Työmestaruuskilpailuihin ja tekee ajeluita työkseen tapahtumissa ja kotoa käsin. Hevonen osasi siis jo hienosti irrottaa kuormaa, vetää painavampaakin taakkaa ja luottaa itseensä siinä, että nojaamalla länkiin (työntämällä länkiä) saa kohteen irti maasta. Fysiikka ja peruskunto tammalla oli jo hyvä ennen harjoituksia, eli se ei joutunut liian rajuun ja haastavaan tehtävään.

Joukkue

Suurin osa joukkueesta oli aikaisempina vuosina jo opetellut kisoissa ohjastamista ja kyntämistä, mutta joukossa oli mukana muutama täysin uusikin kyntöä opetteleva. Hienosti sujuikin yhteistyö Fiskarsin 9 auralla.

Pisteitä joukkue sai 64,1 ja avoimen sarjan hopeasijan.

Joukkue: Marika Hemgård, Jutta Paulasaari, Johanna Wickstrand, Heidi Lainio, Heidi Eronen, Tiina Knuutinen, Minni Råman, Heta Hoikka, Suvi Huhtaluukinen, Saana Wickstrand, Elsa Tuomisto, Jouni Nissinen, Tenho Oinonen, Janne Kokki sekä Tanja Lundsten ja Siru Saarinen valmentajana.

Advertisement
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.