Valtakunnallinen työvaljastusviikonloppu 15.-16.1.2022

Päivitys 5.1.2022


Ennakkotiedoista poiketen Työhevosharrastajien valtakunnallista työvaljastusviikonloppua 15.-16.1. ei suunnitellulla tavalla järjestetä huonontuneen koronatilanteen vuoksi.
Jos työvaljastukseen tarvitset henkilökohtaista opastusta, ota yhteyttä henkilöihin, jotka ovat valjastuksessa luvanneet opastaa. Yksityisesti voitte sitten sopia, miten, missä ja milloin voitte opastuksen turvallisesti hoitaa. Katso tästä yhteystiedot.

Suunnittelemme livenä tapahtuvien opastusten osittaiseksi korvaajaksi etäyhteydellä toteutettavia luentoja / keskustelutilaisuuksia, joihin aluekerhon jäsenille lähetetään kutsut.
Valtakunnallisen työvaljastusviikonlopun aikana pyritään järjestämään koko maan kattavasti muutaman tunnin mittaisia työvaljastuspäiviä kerhon aktiivien kotitalleilla. Kokoamme tähän artikkeliin lisätietoja tapahtumista ja ilmoittautumisohjeita, kunhan paikat ja ajankohdat varmistuvat.

Osallistumisesta peritään paikan päällä käteisellä 10 €:n maksu, joka sisältää kahvit ja jotakin purtavaa. Ilmoittautumiset tapahtuvat suoraan yhteyshenkilölle, jolta saa myös lisätietoja. Osallistujamäärä on rajattu 4-5 henkilöön / tapahtuma (ellei muuta ole mainittu).

Orivesi 2021 – Kuva: Minna Kiiso
Advertisement
Kategoria(t): Ajankohtaista, Kurssit, Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.