Lahti: Suomenhevosen käyttösuunnan jalostusarvosteluun valmentava kurssi

Kurssi järjestetään lauantaina 8.10.2022 alkaen klo 9:00 Jokimaan ravikeskuksessa Lahdessa (Jokimaankatu 6, 15700 Lahti).

Kurssilla käydään teoriaosuudessa läpi käyttökokeen vaatimukset mm. varusteiden ja arvostelun osalta. Kurssilla voi oman hevosen kanssa suorittaa käyttökokeen harjoituksen joko ratsain tai kärryillä ajaen ja sitä arvioivat arvostelulautakuntien tuomarit.

Kurssille voi osallistua oman hevosen kanssa. Hevosen on oltava vähintään 4-vuotias ja ajolle opetettu tai ratsastettu. Mukaan otetaan 12 kurssilaisten omaa hevosta, joista etusijalla on suomenhevosoriit ja – tammat, jotka on tarkoitus jalostusarvostella lähitulevaisuudessa. Ilman omaa hevosta osallistuvia henkilöitä mukaan otetaan enemmän.

Hevosille on ravikeskuksessa varattu karsinalliset valjastuskatokset. Omat valjaat, satulat, hiitti- tai koppakärryt ja muut varusteet on suositeltavaa ottaa mukaan. Koppakärryjä on myös mahdollista saada paikan päällä vuokrattua.

Kurssilla on mahdollisuus myös ”tarkastuttaa” omat työvaljaat ja niiden käyttökelpoisuus. Järjestäjä tuo paikalle myös jonkin verran länkiä ja muita työhevosvaljaita, joita voi sovittaa. Työvaljastusopastusta voidaan myös halukkaille antaa.

Kurssi järjestetään yhteistyössä Etelä-Suomen Hevosjalostusliiton, Suomen Hippoksen ja Jokimaan ravikeskuksen kanssa. Ilmoittautuneille lähetetään lähempänä kurssia tarkemmat ohjeet valmistautumisesta, varusteita, maksuista ym. ja myös teoriaosuuden materiaali.

Kurssipäivän hinta on 55 € (Työhevosharrastajien jäsenille 50 €). Kurssimaksu sisältää opetuksen, aikuisten ryhmätapaturvavakuutuksen, aamukahvit sämpylän kera sekä keittolounaan.

Tervetuloa mukaan!


Advertisement
Kategoria(t): Kurssit, Uncategorized Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.